Vermogens en successieplanning

Succesvolle ondernemers, vrije beroepen, bedrijven, families en privébeleggers krijgen advies bij het beheren, opbouwen en overdragen van hun kapitaal doorheen hun leven. Uw geld met de grootste zorg belegd, uw ambities en projecten actief opgevolgd. Het gaat om uw vermogen, met de hand scherp gesteld in elke situatie, zodat u meer waarde haalt uit uw kapitaal. Vandaag en in de toekomst.

Adviseurs die tijd maken om te luisteren en te begrijpen wat u precies wilt. Die weten dat uw gemoedsrust belangrijker is dan optimale fiscale planning. Die u geen ingewikkelde fiscale constructies en structuren opdringen die niet beantwoorden aan uw persoonlijke behoeften en wensen. Raadgevers die ervoor zorgen dat u tijdig opnieuw stilstaat bij uw gewijzigde situatie en u uitnodigen om de uitgewerkte planning ten gepaste tijde te herevalueren. 

Wij bieden u een efficiënte, praktische en op maat gemaakte oplossing voor al uw vragen inzake het juiste beheer van uw vermogen en planning van uw successie. Ook na implementatie blijven wij indien gewenst actief betrokken om het verdere beheer van uw vermogen of controle over uw successie blijvend in goede banen te leiden.

Een paar vreemde ogen kunnen zeer dwingend zijn, of kunnen een nieuwe, verfrissend kijk op de stand van zaken en de situatie van de onderneming hebben.