Over ons

Wouter Devloo , zaakvoerder / vennoot van B&A Advies studeerde af in de richting van economische wetenschappen. Vervolgens specialiseerde hij zich verder in fiscaliteit met onderscheiding. Naast bovenvermelde specialisatie behaalde hij tevens een Master of Accountancy.

Zijn beroepsloopbaan begon bij vooruitstrevende IAB Accountants-Belastingconsulenten en revisorenkantoren in de streek van Gent.

In loop van 1999 werd hij erkend Accountant Belastingconsulent aan het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten met grote onderscheiding.

In dat jaar heeft hij ook besloten om een eigen Accountants- en Belastingsconsulentenkantoor B&A ADVIES BVBA op te richten.

 

B&A ADVIES BVBA slaagt op die manier erin om zijn professionele, persoonlijke en onafhankelijke aanpak naar de klant toe, nog meer in de verf te zetten.

Naast zijn taak als zaakvoerder /vennoot binnen het kantoor, is Wouter Devloo docent aan SYNTRA , in de richting bedrijfsbeheer waar starters en ondernemers in diverse deelgebieden van het vennootschapsleven worden opgeleid.

Zijn belangrijkste opdrachten zijn de vakken accountancy, fiscaliteit en begeleiding van startende zelfstandigen.

Verder treedt hij op in diverse studiedagen zowel naar beroepsmensen als ondernemers. Zo spreekt hij regelmatig voor de Kamer van Koophandel, OVO, Unizo,Syntra,….

Wij geven tevens op regelmatig tijdstippen seminaries binnen en buiten ons kantoor voor zowel klanten, confraters alsook zelfstandigen vanuit diverse sectoren.

Tevens  medeauteur van het boek “De uitoefening van het beroep van architect in het kader van een vennootschap” uitgegeven door UGA.

Persberichten

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen doen?